Jannes, Snollebollekes en Ancora op 1 podium in Leek!

Jannes, Snollebollekes en Ancora op 1 podium in Leek!

LEEK – Twee artiesten die het Gelredome (Arnhem) helemaal uitverkochten staan binnenkort op 1 podium in Leek!

Feestbeest nummer 1 Snollebollekes en Volkszanger nummer 1 Jannes komen beide naar het Meezingfeest Leek op zaterdag 16 februari 2019 in de Rodenburghal! Ook Ancora, Radio Continu drive in show en regionale artiesten als Niels Span, Eltjo van Wijk en Melissa Smilda staan die avond op het podium in Leek.

Kaarten zijn nu reeds (uitsluitend online en bij alle Primera winkels in Nederland) te koop vanaf slechts 12 euro! Maar wees er snel bij want op = op! Info: www.meezingfeestleek.nl.Het bericht Jannes, Snollebollekes en Ancora op 1 podium in Leek! verscheen eerst op InfoLeek.