Herman Brood Tribute in Leek

Herman Brood Tribute in Leek

LEEK – Vrijdag 16 november staat Cultuur Centrum Agora (RodenburgTheater) in Leek in het teken van Herman Brood! De band Rock’n Roll Junkies laat met de grote, bekende hits de wilde hoogtijdagen van de legendarische zanger/muzikant herleven!

Vijf Brood liefhebbers vonden elkaar begin 2016 in hun bewondering, liefde en respect voor Nederlands grootste rockfenomeen ooit!

Inmiddels is “Rock’n Roll Junkies” vele tientallen optredens verder en spelen ze de zalen plat in heel Nederland. Rauw, snel en vol vuur komen ze allemaal voorbij: I love you like I love myself, Never be clever, Ladykiller, Tattoo song, Sleeping bird, Dope sucks, Rock & roll junkie, Street, Saturday night etc.

Voor het concert in Leek is de kaartverkoop inmiddels gestart. Tickets zijn te koop bij alle Primera winkels in Nederland en online op www.classicrocknight.nl.

De zaal gaat vrijdag 16 november open om 20.30 uur, het concert begint om 21.30 uur en eindigt om ca. 23.30 uur.


Het bericht Herman Brood Tribute in Leek verscheen eerst op InfoLeek.