VVD lanceert verkiezingsprogramma in ’t Grunnings

VVD lanceert verkiezingsprogramma in ’t Grunnings

WESTERKWARTIER – De VVD heeft haar verkiezingsprogramma 2-talig uitgevoerd. Niet zonder reden. Lijsttrekker Tanja Haseloop: Niet alleen de Lokale Partijen zijn lokaal. De VVD is een uiterst lokale partij.

De VVD heeft vanuit elke windstreek van ’t Westerkwartier goede en capabele kandidaten. Elke plaats en streek is sterk vertegenwoordigd. Nou, daar hoort een Programma bij in Grunnings.”

Voor wie belangstelling heeft, is het Programma digitaal beschikbaar. Tanja: “Maar er is erg veel belangstelling voor. Dus wij overwegen momenteel een gedrukte versie. Tot aan die tijd is het programma te downloaden van onze website. En we zijn natuurlijk altijd beschikbaar om het Programma te komen uitleggen. In het Grunnings, uiteraard.”

Lees hier het programma.

Het bericht VVD lanceert verkiezingsprogramma in ’t Grunnings verscheen eerst op InfoLeek.