Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

TOLBERT – Tijdens het laatste kwartaal van 2018 organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert  weer diverse leuke, gezellige activiteiten voor jong en oud.

Om te beginnen is er op zondag 4 november een kindermiddag gepland. Vanaf 13.00 uur is de basisschooljeugd van harte welkom bij de CazemierBoerderij. Om 13.00 uur start daar een speurtocht in de omgeving rondom de boerderij. De tocht eindigt ook bij de CazemierBoerderij waarna hier om 14.00 uur een kinderbingo is. Na een kleine inleg per ronde kan er kans gemaakt worden op leuke prijzen. Kortom, een gezellige activiteit voor de jeugdige Tolberters. Dus komt allen.

Verder is er op maandagavond 12 november vanaf 17.00 uur een lampionnen wedstrijd in kapsalon Hair & Beauty aan de Hoofdstraat in Tolbert. Wie heeft de mooiste, leukste, creatiefste lampion. Verdere info volgt nog of kijk op www.volksvermakentolbert.nl.

Ook Sinterklaas is Tolbert dit jaar niet vergeten. De Sint heeft ons laten weten dat hij en de pieten dit jaar op zaterdagmiddag 24 november in Tolbert langskomen. Hoe de sint dit jaar aankomt wilde hij nog niet verklappen, maar…. het kon wel eens een verrassende aankomst zijn. Verdere details volgen later.

En als de Sint weer vertrokken is, komt de kerstman alweer. Ook dit jaar is er weer een kerstdorp in Tolbert. Op zaterdagmiddag en -avond 8 en zondag 9 december overdag is de HJC manege weer aangekleed als een groot overdekt kerstdorp met de gebruikelijke leuke sfeer en gezelligheid.

Kortom tot ziens in Tolbert, we zien u graag komen.

Het bericht Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud verscheen eerst op InfoLeek.