Westerkwartier en Noordenveld gezamenlijk op Promotiedagen in de Martiniplaza

Westerkwartier en Noordenveld gezamenlijk op Promotiedagen in de Martiniplaza

WESTERKWARTIER – Ondernemend Westerkwartier en Noordenveld presenteren zich ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen op 6 en 7 november in de Martiniplaza in Groningen.

Het plein Westerkwartier-Noordenveld is al jaren een vast ontmoetingspunt op de beursvloer in de Borgmanhal.  Dit jaar staan er dertig  bedrijven uit de regio op het sfeervolle horecaplein.

‘Ondernemend Westerkwartier’
De nieuwe gemeente Westerkwartier presenteert zich op de Promotiedagen met bedrijfskavels op
bedrijvenpark Leeksterveld in Leek en bedrijfskavels in Grootegast. Het Leeksterveld grenst direct aan de A7. Het plangebied omvat in totaal 70 hectare. Door de ruimtelijke opzet met veel groen en water heeft dit bedrijvenpark een bijzonder representatieve uitstraling. Er zijn inmiddels meer dan vijftig bedrijven gevestigd uit diverse sectoren.

‘Ondernemend Noordenveld’
De gemeente Noordenveld presenteert zich met een open netwerkstand. In deze stand wordt de gemeente vergezeld door: Smits Expo, Ondernemers Contact Noordenveld (OCN), Soundlink, Ausma vorkheftrucks, Matchpunt, ZZP Collectief Noordenveld. Op dinsdagmiddag houdt het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) spreekuur.

De gemeente Noordenveld presenteert de bedrijfskavels op Haarveld en de Westeres. Haarveld is het groenste bedrijventerrein van Noord-Nederland. Een prachtige parkachtige omgeving om in te ondernemen en waar zelfs op een gedeelte van het terrein ook bij het bedrijf gewoond mag worden. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar via de provinciale weg N372. Dit laatste geldt ook voor de meubelboulevard Westeres. Op deze meubelboulevard is een origineel en gevarieerd aanbod aan bedrijven gevestigd. 

Netwerkborrel Noordenveld met Gerard Kemkers
Uiteraard is er ook dit jaar op beide dagen weer een gezellige netwerkborrel. Op dinsdag 6 november om 16.30 uur vertelt Gerard Kemkers voorafgaand aan de netwerkborrel van Noordenveld alles over de wereld van topsport en het ondernemerschap.

Netwerkborrel Westerkwartier met muziek en proeverij van Vrolijcke Joncker
Op woensdag is er tijdens de borrel van de gemeente Westerkwartier vanaf 16.00 uur livemuziek van zanger Sijtse Scheeringa en een proeverij van Westerkwartbier door Jacob van der Werk van brouwerij Vrolijcke Joncker uit Zevenhuizen.

Gratis toegangskaart via www.promotiedagen.nl
Wilt u ook in het Westerkwartier of in Noordenveld ondernemen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er in het hier gebeurt? Kom dan naar het plein Westerkwartier-Noordenveld. Vraag uw gratis toegangskaart aan via www.promotiedagen.nl.

 

Het bericht Westerkwartier en Noordenveld gezamenlijk op Promotiedagen in de Martiniplaza verscheen eerst op InfoLeek.