Tolbert sluit Jaren 80 Feesten af met gastoptreden Anita Meyer! (Foto’s)

Tolbert sluit Jaren 80 Feesten af met gastoptreden Anita Meyer! (Foto’s)

TOLBERT – Ruim 15 jaar na de start werd afgelopen zaterdag het allerlaatste (de 31e!) Jaren 80 Feest in de Postwagen in Tolbert gehouden.

Het feest ontstond in 2003 en trok in de hoogtijdagen meer dan 1200 bezoekers maar de laatste jaren liep de animo wat terug. Reden voor de initiatiefnemers, oud-deejay’s uit de regio, om er mee te stoppen maar niet onopgemerkt! En dat lukte! Met ruim 1000 gasten en een live-optreden van Anita Meyer werd het een zeer geslaagd feest met een hoog reüniegehalte.

Of Adam Postema, Fré Suurd en Sikko Cazemier daadwerkelijk gezamenlijk deze 31e keer hun laatste 80’s plaatjes draaiden werd aan het einde van de avond wat onduidelijk toen er t-shirts uitgereikt werden aan het 3-tal met de tekst : 1st FINAL EDITION…..

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Het bericht Tolbert sluit Jaren 80 Feesten af met gastoptreden Anita Meyer! (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.