Beveiligers mishandeld tijdens event in Marum, politie zoekt getuigen

Beveiligers mishandeld tijdens event in Marum, politie zoekt getuigen

MARUM – Afgelopen zondag, omstreeks 02.00 uur, zijn er twee personen, van 27 en 31 jaar, beide uit de gemeente Opsterland, aangehouden vanwege mishandeling in de Kruisweg in Marum.

Er ontstond binnen een vechtpartij en toen de beveiligers bovenstaande mannen buiten wilde zetten, keerden de mannen zich tegen de beveiligers. Die hebben aangifte gedaan van mishandeling en de beide mannen zijn, na hun aanhouding, overgebracht naar het Cellencomplex Groningen.

Mogelijk zijn er mensen getuige geweest van dit voorval, maar hebben niet met de politie ter plaatse gesproken. U kan zich dan melden via 0900-8844 voor het maken van een afspraak om een verklaring af te leggen.

Het bericht Beveiligers mishandeld tijdens event in Marum, politie zoekt getuigen verscheen eerst op InfoLeek.