Streekproductenmarkt Nienoord staat in het teken van het Sinterklaasfeest

Streekproductenmarkt Nienoord staat in het teken van het Sinterklaasfeest

LEEK – Zaterdag 1 december wordt de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de markt feestelijk verlicht en gratis te bezoeken.

Lekkere lastminute cadeautjes
Sinds mensenheugenis is december de maand van de cadeautjes. Het begint goed met het gezellige Sinterklaasfeest op woensdag 5 december.

Zeker op onze markt wordt het boeiend. GEITENHOUDERIJ TER VEEN komt met een heerlijke Winterstoof met pit van het vuur, om er op de markt van te genieten, in combinatie met een stuk brood van VAN ESCH en roomboter van DE WADDENMAX, voor maar €5,- verkrijgbaar met recept. Tevens hebben ze naast de geitenkazen en feta bevroren stoofvlees mee van de geit, lam of jerseykalfjes. Dat is Puur genieten!

wellichtHeeft Sint op het laatste moment nog een presentje nodig voor iemand die alles al heeft? Dan bent u zeker op onze markt op het goeie adres! Uiteraard zijn er dan bij NATUURLIJK AFKE ook weer bijzondere dingen te verkrijgen speciaal voor deze maand. Zo zijn er kleine cadeautjes voor de Sinterklaasavond. Maar natuurlijk ook heerlijke jams voor tijdens de Kerst, denk dan aan vijgenjam, aardbeienjam met vanille, of bosbessenjam.

Voor heerlijk warme wintercadeautjes kunt u terecht bij WILLEKLEURIGE DRADEN. Sokken voor iedere voet, warme mutsen en sjaals zijn prominent aanwezig tijdens deze speciale Sinterklaasmarkt. VILLA VELDZICHT staat met allemaal lekkers, leuk om te geven, leuk om te krijgen! Bijvoorbeeld hun lekkere,  beproefde advocaat ,  gemaakt van oa eenden eieren, en wodka. Eenmaal geproefd,  wilt u niet meer zonder.. Altijd een succes,  of diverse lekkere soepen, sauzen, of bijvoorbeeld fruitleer, of gedroogde appeltjes.  Kom eens kijken,  en zoek leuke originele cadeautjes uit! Natuurlijk staat HET LEKKERE WINKELTJE er ook weer met div soorten droge worst, leverworst , rookworst, ouderwetse bloedworst  en verse bekroonde snert.

DE POFFERTERY komt met heerlijke jammetjes, prachtige sieraden van nespressocupjes en kransen van lariksappels, eikeldoppen en beukenootdoppen, evt.met lichtjes. Leuk om cadeau te doen voor Sinterklaas of Kerst.

De muziek wordt deze keer verzorgd door Ria van der Most, haar vader, Froukje Kapma en nog wat muziekanten, die voor u verschillende Sinterklaasliedjes gaan spelen, zodat u met een juiste stemming de feestmaand goed kunt beginnen en wellicht komt er nog een hulpje langs van de Sint. U weet maar nooit.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op onze streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat u met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, gaat u weer met een goed humeur naar huis.

Kom daarom ook naar onze markt zaterdag, 1 december, voor een gegarandeerd goed begin van deze gezellige maand!

De standhouders op de markt leveren de lekkerste regionale producten: ook voor uw boodschappen.

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, brood, eieren, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Een lijst van onze standhouders treft u aan op de website http://streekproductenmarktnienoord.nl.

Het bericht Streekproductenmarkt Nienoord staat in het teken van het Sinterklaasfeest verscheen eerst op InfoLeek.