Gemeentehuizen Westerkwartier tijdelijk dicht, documenten aanvragen kan tot 14 december

Gemeentehuizen Westerkwartier tijdelijk dicht, documenten aanvragen kan tot 14 december

WESTERKWARTIER – De gemeentehuizen in het Westerkwartier zijn vanwege interne verhuizingen gesloten van woensdagmiddag 28 november 15.00 uur tot maandag 3 december 08.00 uur.

Van 21 december vanaf 12.00 uur tot en met 6 januari kunt u geen paspoort, identiteitskaart en rijbewijs aanvragen of ophalen. Ook kunt u geen verhuizing doorgeven of een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) of verklaring omtrent het gedrag (VOG) aanvragen of ophalen. Dit kan ook niet online.

Inwoners die eind december een nieuw document nodig hebben, worden dringend verzocht uiterlijk vrijdag 14 december hun aanvraag te doen. Uw aangevraagde document kan uiterlijk tot vrijdag 21 december 12.00 uur afgehaald worden op het gemeentehuis.

Administratie samenvoegen
Voor het doen van aangifte van geboorte of overlijden kunt u bellen met het nummer 14 0594. De gemeentelijke producten zijn tijdelijk niet te verkrijgen omdat de gemeenten alle persoonsgegevens in één administratie zetten.

Het bericht Gemeentehuizen Westerkwartier tijdelijk dicht, documenten aanvragen kan tot 14 december verscheen eerst op InfoLeek.