Twee dagen Kerst op Nienoord met sfeervolle wintermarkt

Twee dagen Kerst op Nienoord met sfeervolle wintermarkt

LEEK – Geniet twee dagen van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Geniet van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijkste kerstfiguren. Maak een ritje met de arrenslede of met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, kom kerstkoekjes versieren of bezoek de schiettent. De kerstman heet u van harte welkom.

Programma zaterdag 15 december, van 16.00 uur tot 21.00 uur
Nieuw! Geniet nu ook op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord. Bezoek de sfeervolle markt en luister naar de prachtige liederen van diverse koren onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Zing mee tijdens de sing-a-long, grabbel je kerstcadeautje bij Olaf en ontmoet nog veel meer vrolijke kerstfiguren.

Programma zondag 16 december, van 11.00 uur tot 17.00 uur
Ook op zondag kunt u de sfeervolle wintermarkt bezoeken met een gevarieerd programma voor jong en oud. De kerstman komt met zijn elven aangereden met de arrenslede en deelt cadeautjes uit. Grabbel je kerstcadeautje bij Olaf, bewonder de dansoptredens, bezoek de herders met hun schaapskudde bij de Borg, kom kijken naar de kerstparade en speel het kerstspel in het doolhof.

Het bericht Twee dagen Kerst op Nienoord met sfeervolle wintermarkt verscheen eerst op InfoLeek.