Groots ABBA feest in Leek op 28 december

Groots ABBA feest in Leek op 28 december

LEEK – Dancing Queen, Waterloo, The Winner Takes It All, stuk voor stuk klassiekers waarmee ABBA tussen 1972 en 1982 een onuitwisbare indruk achterliet. Met meer dan 370 miljoen verkochte platen wereldwijd, is het één van de meest succesvolle bands ooit.

Ga er maar aan staan als Nederlandse ABBA Tribute band. Maar volgens de Nederlandse en buitenlandse pers zijn ze weergaloos goed. Perfect meerstemmig zingen is hun handelsmerk en met respect voor de oorspronkelijke composities en hun authenticiteit, onderscheiden ze zich van alle anderen. Niet voor niets treden ze door heel Europa op. Dus voor de oude en jonge ABBA liefhebber, ‘Take a chance on this’.

Een heerlijke concertavond met 2 x 60 minuten live de grootste ABBA songs. Vooraf, in de pauzes en na afloop draaien DJ Beez & Lady S de beste dansplaten uit de 70’s en 80’s!

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.rodenburglive.nl, bij alle Primera winkels in Nederland en bij enkele winkels in Leek en Tolbert.


Het bericht Groots ABBA feest in Leek op 28 december verscheen eerst op InfoLeek.