Famke Louise, Dave Roelvink en MTV Best World Wide Act op DWARS! Festival in Leek

Famke Louise, Dave Roelvink en MTV Best World Wide Act op DWARS! Festival in Leek

LEEK – Zangeres Famke Louise en DJ Dave Roelvink maken samen met andere topartiesten, waaronder hit producer en MTV Best World Wide Act Jack $hirak, op 29 december 2018 hun opwachting in Leek op het indoor festival van DWARS! Dit hebben de organisatoren achter het uitgaansconcept bekend gemaakt. Het festival staat in teken van het 2-jarig bestaan, waarbij de organisatie groots wil uitpakken.

Met de aankondiging van deze bekende namen, hoopt de organisatie een groot aantal bezoekers naar de Rodenburghal in Leek te kunnen trekken. Rob Groefsema en Arno Schaddé van Dooren zetten als organisatoren van dit festival in op een uitgaanservaring die ongekend is voor deze regio. ‘’We willen met dit evenement groots uitpakken en inspelen op de trends van nu, waarbij we de bezoekers trakteren op een unieke uitgaanservaring die past bij deze tijd. Hier kunnen, naast een dikke lichtshow, de bekendste en populairste artiesten van dit moment natuurlijk niet ontbreken.’’ aldus Arno Schaddé van Dooren

Het evenement is toegankelijk vanaf 14 jaar. ‘’We zien dat er uit de leeftijdscategorie onder de 16 jaar veel vraag is naar events waarbij bekende artiesten komen optreden. Doordat wij de leeftijdsgrens voor deze speciale editie van 16 jaar naar 14 jaar hebben bijgesteld, willen wij deze leeftijdscategorie ook de kans bieden om hun idolen zoals Famke Louise, Dave Roelvink, Jack $hirak maar ook een Delany die bekend is van House of Talent van dichtbij mee te laten maken. Als we nu naar de kaartverkoop kijken blijkt dit een hele goede zet te zijn” aldus medeorganisator Rob Groefsema.

DWARS! is twee jaar geleden opgericht door Arno Schaddé van Dooren. Het concept is doeltreffend: de beste en de laatste muziek trends naar de club brengen, en waar we er af en toe dwars tegen in gaan. Rob Groefsema is er later bij gekomen om het concept samen verder uit te bouwen. Bekende artiesten zoals Boef, Jonna Fraser, Dopebwoy, Equalz, Glowinthedark en vele andere bekende artiesten hebben al bij DWARS! op het podium gestaan. 29 december is het de beurt aan de al eerdergenoemde artiesten, die worden aangevuld met artiesten een deejays uit de omgeving.

Dit grote spektakel gaat plaats vinden in de Rodenburghal in Leek. Kaarten voor dit feest zijn verkrijgbaar voor € 15,- bij onder andere de Primera in Marum, Foto Boezerooy in Roden en de Rodenburgal in Leek. Via de website van het evenement zijn naast de reguliere tickets ook een aantal speciale actie tickets verkrijgbaar. De organisatoren benadrukken er wel op tijd bij te zijn in de voorverkoop, aan de deur zullen de tickets voor € 25,- over de toonbank gaan.

Het bericht Famke Louise, Dave Roelvink en MTV Best World Wide Act op DWARS! Festival in Leek verscheen eerst op InfoLeek.