Nieuw klimtoestel bij basisschool in de Wilp, mede dankzij Leekster bedrijven

Nieuw klimtoestel bij basisschool in de Wilp, mede dankzij Leekster bedrijven

LEEK – Na tientallen jaren van trouwe dienst was het oude klimtoestel afgekeurd en niet meer veilig om op te kunnen klimmen en klauteren. Door eigen ondernomen acties en verschillende sponsoren die hart hebben voor de school, is het ons gelukt om een nieuw speeltoestel aan te schaffen voor ons kleuterplein.

Door de saamhorigheid en om de kosten laag te houden hebben we met een kleine groep ouders en leerkrachten in de avonduren en weekenden hard gewerkt om het toestel te plaatsen. Het resultaat mag er zijn! Er zijn twee speeltorens verschenen met een loopbrug waarop onze leerlingen naar hartenlust en met veel fantasie kunnen spelen. We hebben dan ook al diverse “ridders” en “jonkvrouwen” gesignaleerd op het plein.

Namens de kinderen, ouders en leerkrachten van OBS de Dorpel willen wij onderstaande  sponsoren en iedereen die heeft geholpen, heel hartelijk bedanken voor hun steun.

Loon en Grondverzetbedrijf Krans, Eetcafé de Wilp, Schildersbedrijf Variant, Dienstverlening Stobbe, Bergsma Leek B.V., Koken & Meer, Autoplaza Tolbert, Installatiebedrijf gebr. Brink, Kok Wonen en Slapen, Stichting het Roode- of burgerweeshuis.

Het bericht Nieuw klimtoestel bij basisschool in de Wilp, mede dankzij Leekster bedrijven verscheen eerst op InfoLeek.