Autobedrijf Wierenga opent deuren van nieuwe locatie

Autobedrijf Wierenga opent deuren van nieuwe locatie

LEEK – Zaterdagmiddag om één uur gingen de deuren open van de nieuwe locatie van Autobedrijf Wierenga tijdens een ‘Open Huis’ waarbij vele genodigden, familie, vrienden en klanten een kijkje kwamen nemen.

Al 22 jaar lang waren ze gevestigd aan het Industriepark nummer 29. Door de groei van het bedrijf en het uitbreiden van de dienstverlening was verhuizing naar een locatie met meer ruimte al enige tijd de wens van broers Anton en Fokko Wierenga.

Verhuizing
Toeval wilde dat het pand er naast, die ze al enige tijd deels gebruikte voor opslag, beschikbaar kwam en er vervolgens al snel een koopcontract getekend werd. Door de verhuizing ging de oppervlakte van zo’n 2000 vierkante meter naar ruim 3500 en werd de werkplaats ruim twee keer zo groot. De vernieuwing van het pand is grotendeels zelf uitgevoerd, en is er vanaf de zomervakantie begonnen met de aanpak buiten, nieuwe bestrating, gevelbeplating en zijn er 5 nieuwe grote roldeuren in het pand gezet.

Binnenruimte
Na de zomervakantie is de binnenruimte volledig aangepakt. Zo zijn er muren gesloopt en verplaatst, de verlichting is vervangen door duurzame led verlichting, de vloer is voorzien van een nieuwe frisse coating en er zijn in totaal 7 auto-bruggen geplaatst. Ook is de elektrische- en perslucht installatie aangelegd en zijn de kantoren en kantines/wachtruimtes ingericht.

Toekomst
Marijke, de echtgenote van Anton verteld, Autobedrijf Wierenga heeft een behoorlijk aantal toekomstplannen. Een deel van de plannen hebben we kunnen realiseren door deze verhuizing. Zo is er onder andere een aparte ruimte in de werkplaats volledig ingericht voor elektrische auto’s en is er een complete ‘bandenstraat’ waar vele werkzaamheden aan banden en velgen gedaan kunnen worden. Ook voor de groei en de andere toekomstplannen is deze nieuwe locatie erg goed geschikt en hebben we ruimte genoeg, vervolgd Marijke.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Autobedrijf Wierenga opent deuren van nieuwe locatie verscheen eerst op InfoLeek.