Kom tafeltennissen bij ROTAK, de enige tafeltennisclub in de nieuwe gemeente Westerkwartier

Kom tafeltennissen bij ROTAK, de enige tafeltennisclub in de nieuwe gemeente Westerkwartier

LEEK – Iedereen heeft wel eens tegen een tafeltennisballetje geslagen. Was het niet op de huiskamertafel met een netje op de eettafel gespannen, dan was het wel op een tafeltennistafel op het werk, maar in elk geval minstens een keer op de camping.

En wees eerlijk: dat smaakte toch naar meer? Gewoon, zonder lastige verplichtingen een balletje slaan? Dat kan nu bij tafeltennisvereniging ROTAK, de enige tafeltennisclub in de nieuwe gemeente Westerkwartier die per 1 januari 2019 ontstaat.

ROTAK is een bekende naam in het Noorden. Ooit een bloeiende vereniging in Roden, waar langzaam de klad in kwam. Enthousiaste leden proberen de vereniging nieuw leven in te blazen. Inmiddels hebben zich al de eerste jeugdleden gemeld. Zij krijgen deskundige begeleiding van Frank Stolp, een doorgewinterde trainer die de kinderen veel plezier bezorgt met zijn inspirerende trainingen.

Ook senioren zijn uiteraard van harte welkom. Zij bepalen zelf wat ze willen. Een beetje begeleiding van ervaren tafeltennissers, gewoon een lekker balletje slaan of je meten met iemand anders en wedstrijdjes tegen elkaar spelen. De kosten zijn gering en verplichtingen zijn er niet.

Iedereen is van harte welkom in de Topsporthal aan de Schelp in Leek. Er kan elke dinsdagavond, schoolvakanties uitgezonderd,  gespeeld worden van 19.30 tot 21.30 uur en na afloop biedt de gezellige sportbar de gelegenheid om de dorstige keel te spoelen. Vooraf aanmelden is niet nodig, sportschoenen zonder zwarte zool wel. Balletjes en batjes zijn wel aanwezig. Tot dinsdag dan!

Het bericht Kom tafeltennissen bij ROTAK, de enige tafeltennisclub in de nieuwe gemeente Westerkwartier verscheen eerst op InfoLeek.