Kerstconcert met muziekvereniging Noordenveld

Kerstconcert met muziekvereniging Noordenveld

NOORDENVELD – Met het thema “All Together” zal muziekvereniging Noordenveld op zaterdag 22 december a.s. een kerstconcert geven.  Onder leiding van Henk Boer zullen het harmonieorkest, de showband en Jong Noordenveld als één groep naar buiten treden en een prachtig concert ten gehore brengen.

Met uiteraard bekende kerstnummers zoals; I wish it could be Christmas every day, Merry Christmas Everybody, The Magic of Christmas, en het mooie “Stille nacht” en vele anderen bekende kerstnummers. Het belooft een sfeervolle avond te worden, waar meer dan 50 muzikanten van muziekvereniging Noordenveld aan mee zullen doen.

Muziekvereniging Noordenveld is een vereniging waar samen, ook echt samen is en organiseert ook dit jaar het kerstconcert. Muziekvereniging Noordenveld is in de bloei en groei van haar verenigingsbestaan. Een muziekinstrument bespelen is ontzettend leuk om te doen. En daar komen steeds meer kinderen maar ook volwassenen achter. Muziekvereniging Noordenveld heeft voor “elk wat wils” en dat is uniek binnen een muziekvereniging.

Naast de muziek, heeft ook de colorguard en dans een prominente rol gekregen binnen de vereniging. Het leden aantal is gestegen en dat is een positieve ontwikkeling. Dat muziekvereniging Noordenveld van deze tijd is willen we ook uitdragen en meegeven tijdens het kerstconcert. Het kerstconcert is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis.

In de pauze kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een lekkere versnapering.  Het concert wordt gegeven in Muziekcentrum “het Akkoord” Klimop 2b te Roden.

Zaal open om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie: algemenezaken@mvnoordenveld.nl www.mvnoordenveld.nl

Het bericht Kerstconcert met muziekvereniging Noordenveld verscheen eerst op InfoLeek.