Tweede editie Modelbouwmarkt in Leek

Tweede editie Modelbouwmarkt in Leek

LEEK – Op zaterdag 22 december wordt in de Rodenburghal de tweede editie van de Modelbouwmarkt Leek gehouden. Dit in combinatie met modelautobeurs met miniaturen van auto’s, vrachtwagens, grondverzet en landbouwvoertuigen.

Op dit evenement exposeren verenigingen en modelbouwers en zorgen zij voor een ruim aanbod aan diorama’s, vliegtuigen, schepen, kranen en grondverzetmodellen. Ook zijn er banen waar radiografisch met vrachtwagens en sportcars wordt gereden.  Heel bijzonder is de aanwezigheid van een modelbouwer die op schaal in een grote diorama heeft nagebootst, de vervanging van de brug over het Aduarderdiep bij Nieuwklap wat in februari 2018 (’s nachts) heeft plaatsgevonden.

De modelbouwmarkt is geopend 10-16 uur en de entree bedraagt 5  euro (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang).Het bericht Tweede editie Modelbouwmarkt in Leek verscheen eerst op InfoLeek.