Recordopbrengst Grote Clubactie VEV’67

Recordopbrengst Grote Clubactie VEV’67

LEEK – Wat een geweldig bedrag hebben de jeugdleden van VEV’67 opgehaald. De opbrengst voor de club is maar liefst € 7000,00!

Het is 19:20 uur en de eerste jeugdleden komen binnen. Voor sommige was het de eerste keer, dat kon je zien aan de gespannen koppies. Anderen wisten al dat ze een mooie bal kregen, want ze hadden 25 of meer loten verkocht van de Grote Clubactie.

Al jaren is Ari Buikema verantwoordelijk voor het organiseren van de Grote Clubactie. Vol trots brengt hij de dozen vol met ballen naar binnen. Herald pakt de microfoon en weet de spanning goed op te bouwen. Hij noemt iedereen bij naam en diegene mag een mooie Adidas of Nike voetbal uitzoeken. Die wordt persoonlijk door Ari uitgereikt, Het liefst wil hij alle kinderen persoonlijk toespreken en bedanken…

Maar Herald houd het tempo erin. Want er zijn maar liefst 56 kinderen die 25 loten of meer hebben verkocht. Het was dan ook een gezellige drukte. Nadat iedereen een bal heeft gekregen is het tijd om het team die de meeste loten heeft verkocht en degene die de meeste loten heeft verkocht in het zonnetje te zetten.

VEV’67 MO11-1 heeft als team de meeste loten verkocht, maar liefst 189. Er waren 4 meiden aanwezig en die namen maar al te graag de waardecheque aan voor patat met een snack en drinken voor het hele team aan.

En de cheque ter waarde van € 125,00, te besteden bij onze hoofdsponsor Intersport Superstore Roden, ging naar Sil Jorritsma, speler van VEV’67 JO12-1. Hij heeft in z’n ééntje maar liefst 96 loten verkocht. Ontzettend knap Sil. En het applaus was dan ook meer dan terecht. Er werd gevraagd aan hem wat hij er voor ging kopen. En iedereen die Sil een beetje kent, weet het antwoord natuurlijk wel. Vol trots en met twinkelende ogen zei Sil: “Een tenue van Ajax!”.

Daarna was het tijd om het eindbedrag bekend te maken. Herald hield de cheque omhoog waar op stond, €7000,00.

Het bericht Recordopbrengst Grote Clubactie VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.