Schrijf je vandaag nog in voor de Isolatie-actie in het Westerkwartier

Schrijf je vandaag nog in voor de Isolatie-actie in het Westerkwartier

LEEK/ZUIDHORN/MARUM – Sinds begin dit jaar is Isolatieactie.nl, in samenwerking met Smit Isolatie Groep, bezig met een grootschalige isolatie-actie in de gemeenten Leek, Zuidhorn en Marum. Naast het voordeel door gezamenlijk inkopen van de isolatie is er vanuit de gemeente ook een subsidie beschikbaar gesteld van minimaal twintig procent.

Afgelopen jaar zijn er dankzij de isolatie-actie al vele woningen in de gemeentes voorzien van isolatie. Door deze nieuwe samenwerking en de subsidie vanuit de gemeenten willen wij woningeigenaren adviseren en assisteren bij het verduurzamen van hun woning.

Tot 40% besparen op uw energierekening
Met het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Naast het besparen op uw vaste lasten geeft isoleren een hoger wooncomfort, een verbeterd energielabel en zorgt het voor een waardemeerdering van uw woning. Het isoleren van uw woning is daarom een gezonde investering, die u vaak ook nog eens binnen 3-5 jaar al heeft terugverdiend.

Subsidie loopt ten einde
Vanaf 31 december 2018 vervalt de subsidieregeling vanuit de gemeenten. Maak dus nog snel gebruik van de mogelijkheid om uw woning te isoleren met de subsidie. Zo krijgt u minimaal 20% terug van uw totale investering. Hoe meer bouwdelen u laat isoleren, hoe meer subsidie u ontvangt. Wanneer u drie maatregelen isoleert van uw woning, ontvangt u maar liefst 25% terug van de gemeente met een maximum tot € 1000,- euro.

LET OP: Inschrijven voor de isolatie-actie kan tot 16 december 2018. Deelname aan de actie is geheel gratis en vrijblijvend. Na de inschrijving vindt er een telefonische intake plaats en vervolgens wordt er een adviesgesprek ingepland met de isolatie-adviseur. Die zal op locatie een technische inspectie houden om u te adviseren in de isolatiemogelijkheden.

Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte. Projectleider van der Lei: ,,Met behulp van de subsidieregeling van de gemeenten hebben we al vele woningen kunnen verduurzamen. De gemeenten komen hun inwoners goed tegemoet met de regeling, zo kunnen woningeigenaren met een fikse korting investeren in woningisolatie.’’

Schrijf je voor 16 december in via onze actiepagina: www.isolatieactie.nl. Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 050 – 240 00 45 of stuur een e-mail naar frank@isolatieactie.nl.

Het bericht Schrijf je vandaag nog in voor de Isolatie-actie in het Westerkwartier verscheen eerst op InfoLeek.