VZ Westerkwartier, ChristenUnie, CDA en PvdA voeren verdere formatiebesprekingen

VZ Westerkwartier, ChristenUnie, CDA en PvdA voeren verdere formatiebesprekingen

WESTERKWARTIER – Woensdag 12 december hebben de formateurs Marcel Thijsen (namens VZ Westerkwartier) en Jannes Janssen (namens ChristenUnie) vervolggesprekken gevoerd in het kader van de formatie in het Westerkwartier.

Samen met vertegenwoordigers van VZ Westerkwartier en ChristenUnie spraken zij met alle partijen in het Westerkwartier. De uitkomst van deze fase in de onderhandelingen is, dat VZ Westerkwartier en ChristenUnie met het CDA en de PvdA  verdere formatiebesprekingen gaan voeren. VZ Westerkwartier en ChristenUnie denken in deze twee partijen stabiele coalitiepartners te hebben gevonden en zien de vervolgbesprekingen met vertrouwen tegemoet.

Het bericht VZ Westerkwartier, ChristenUnie, CDA en PvdA voeren verdere formatiebesprekingen verscheen eerst op InfoLeek.