Leerlingen Nijeborg Leek organiseren KWF sponsorloop voor de eersteklassers

Leerlingen Nijeborg Leek organiseren KWF sponsorloop voor de eersteklassers

LEEK – De derdejaars leerlingen van de opleiding Dienstverlening & Producten van rsg de Borgen vestiging Nijeborg organiseren een sponsorloop voor de eersteklassers van de Nijeborg van rsg de Borgen in Leek. Elke leerling rent zo veel mogelijk rondjes en haalt zo veel mogelijk geld op.

Al dit geld gaat naar KWF Kankerbestrijding, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan en medicijnen gemaakt kunnen worden tegen kanker. De sponsorloop vindt plaats op 17 december van 12:45 tot 14:15 uur bij de voetbalvelden van TLC, Rodenburg in Leek.

Elke klas rent 15 minuten. Een rondje rennen duurt ongeveer 1 minuut en elke ronde is 200 meter. De leerlingen van Dienstverlening & Producten hebben een voorlichtingsles over het goede doel. De klas die het meeste geld ophaalt, verdient een middagje bowlen, de leerling met het meeste geld een prijsje. Iedereen is welkom, dus kom langs en ervaar hoe dat is!

Het bericht Leerlingen Nijeborg Leek organiseren KWF sponsorloop voor de eersteklassers verscheen eerst op InfoLeek.