Bijeenkomst Jeugdbrandweer Westerkwartier in teken van diploma’s en afscheid

Bijeenkomst Jeugdbrandweer Westerkwartier in teken van diploma’s en afscheid

NIEBERT – Afgelopen donderdag, 13 december, organiseerde de Jeugdbrandweer Westerkwartier haar jaarlijkse korpsavond voor de jeugdleden en leiders in Niebert.

Tijdens deze bijeenkomst reikten Arent Anema en Paul Dekker van Brandweer Groningen diverse diploma’s uit. Ze namen ook afscheid van twee leden en een leider. De avond begon om 19.30 uur bij de kazerne Bosbrandweer in Niebert (J.H. de Boerstraat 35) waar alle genodigden onder het genot van een hapje en een drankje stil stonden bij alle activiteiten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Diploma’s
Brandweer Groningen staat stil bij het behalen van de verschillende diploma’s. Zo zijn Duuk Bolt, Oskar Pentinga, Roan Hut, Emiel Hut, Wesley Knippels en Yaron de Rooij geslaagd voor de examens voor junioren of aspiranten.

Afscheid
Er werd afscheid genomen van Daniël Heijthekker en Matthieu de Groot omdat zij inmiddels 18 jaar zijn geworden en dan geen onderdeel meer kunnen zijn van de jeugdbrandweer. Daniël Heijthekker gaat wel door als assistent Jeugdbrandweerleider. Daarnaast werd er afscheid genomen van Owain Luiken als assistent Jeugdbrandweerleider.

Het bericht Bijeenkomst Jeugdbrandweer Westerkwartier in teken van diploma’s en afscheid verscheen eerst op InfoLeek.