RSR Revalidatieservice B.V. wordt de leverancier van hulpmiddelen in gemeente Westerkwartier

RSR Revalidatieservice B.V. wordt de leverancier van hulpmiddelen in gemeente Westerkwartier

LEEK – RSR Revalidatieservice B.V. is vanaf 1 januari 2019 de leverancier van woon-, rolstoel- of vervoersvoorzieningen voor de gemeente Westerkwartier.

Op vrijdag 21 december tekenen burgemeester Henk Kosmeijer van de gemeente Marum, namens de gemeente Westerkwartier, en Remco Bervoets, directeur van RSR Revalidatieservice B.V, het contract bij Café Hammingh in Garnwerd.

Meer informatie
Inwoners die op dit moment via de gemeente hulpmiddelen in bruikleen hebben, hebben een brief ontvangen over de wisseling van leverancier. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het team Mens en Gezin van de gemeente Westerkwartier via telefoonnummer 14 0594.

Het bericht RSR Revalidatieservice B.V. wordt de leverancier van hulpmiddelen in gemeente Westerkwartier verscheen eerst op InfoLeek.