Carbidboys Zevenhuizen sluiten ook 2018 oorverdovend af (Video)

Carbidboys Zevenhuizen sluiten ook 2018 oorverdovend af (Video)

ZEVENHUIZEN – Traditiegetrouw sluiten de Carbidboys in Zevenhuizen het jaar knallend af. Ook vandaag waren vanaf 10 uur de harde knallen in de omgeving goed te horen en vlogen de eerste ballen door de lucht aan de Veldstreek.

Deze traditie wordt dit jaar voor de 26ste keer gehouden. Afgelopen dagen heeft het team zo’n 110 melkbussen gereed gemaakt en is het terrein volledig ingericht. Nieuw dit jaar was een serie van 10 pijpen met een lengte van zo’n 3 meter hoog wat voor een extra oorverdovende knal zorgde en een record hoogte waar de bal heen geschoten wordt. Vele mensen uit de weide omgeving kwamen een kijkje nemen of gezellig een borrel drinken in de tent.

Nadat de laatste serie carbid ontstoken wordt breekt het feest los in de grote tent waar de band The Euros voor een muzikale show zorgt.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl & Video: Martin Nuver/112Gr.


 

Het bericht Carbidboys Zevenhuizen sluiten ook 2018 oorverdovend af (Video) verscheen eerst op InfoLeek.