OWK kofbalster Tessa Lap vertegenwoordigt Nederland in 2019

OWK kofbalster Tessa Lap vertegenwoordigt Nederland in 2019

OOSTWOLD – Zondag 30 december 2018, is in een bomvol Topsportcentrum Rotterdam het Nederlands team U19 bekendgemaakt door Bondscoach Leon Simons.

Na drie dagen waarin de korfbaltoppers van Nederland tijdens de Korfbal Challenge in Rotterdam hun kunsten lieten zien, was het wachten op het slotstuk voor de finale. Welke talenten van Nederland gaan Oranje U19 vertegenwoordigen in 2019?

Na twee jaar Oranje U17 is het spannend of ook U19, en dus een derde jaar Oranje, voor OWK-er Tessa Lap binnen de mogelijkheden ligt.

Na hard trainen en de waarde voor Oranje te hebben laten zien, werd o.a. Selectielid van korfbalvereniging OWK Tessa Lap, gekozen voor Oranje U19.

Het laatste weekend van 2018, is OWK uit Oostwold dan ook niet alleen trots op haar Combi Jeugdspelers met samenwerkende korfbalverenigingen Rodenburg, Sparta en Zunobri, die alle zeven (U15: OWK-er Jorien Postma en Rodenburger Marit Kant en de Groningen U13 talenten: OWK-ers  Jun Batteram en Robin Hoexum en Spartanen: Rozemarijn Feenstra, Rubin Koopman en Michiel Kuiper) hun best hebben gedaan in Groningen RTC U13 en U15, maar natuurlijk ook op OWK-er Tessa Lap.

Gefeliciteerd Tessa Lap, met je plekje in Oranje U19.
Het bericht OWK kofbalster Tessa Lap vertegenwoordigt Nederland in 2019 verscheen eerst op InfoLeek.