Foppe de Haan geeft gasttraining bij Walking Football VEV’67

Foppe de Haan geeft gasttraining bij Walking Football VEV’67

LEEK – Ongeveer een jaar geleden op woensdag 24 januari 2018 was de aftrap van Walking Football voor het Noordenveld en Westerkwartier bij VEV’67. Nu bijna een jaar later gaat Foppe de Haan een gasttraining verzorgen.

Walking Football is een leuke vorm van ‘bewegen’ en daarom zal Foppe de Haan, Foppe Fonds, op woensdag 16 januari een gasttraining en lezing verzorgen bij Walking Football VEV’67. Iedereen is welkom om deze training te bezoeken.

Inloop is vanaf 9.30 uur. Aanvang training: 10.00 uur.

Na afloop zal Foppe een boeiend verhaal vertellen over zichzelf/training/sportbeleven/sporten op hogere leeftijd. Voor info over het Foppe Fonds zie deze website.

Foppe de Haan en Foppe Fonds
Vanaf 1974 begon De Haan als trainer van verschillende clubs, waaronder de jeugdtak van SC Heerenveen. Van 2004 tot 2009 was De Haan de coach van Jong Oranje, waarmee hij in 2006 historie schreef door het Europees kampioenschap te winnen.

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.

Het bericht Foppe de Haan geeft gasttraining bij Walking Football VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.