ToTo & Fleetwood Mac Tribute komen naar Leek

ToTo & Fleetwood Mac Tribute komen naar Leek

LEEK – Het programma van de 3e editie van de Classic Rock Night in Leek is bekend! Vrijdag 15 februari 2019 staat de theatraal ingerichte Rodenburghal in het teken van de muziek van 2 superbands uit de 70’s, 80’s en 90’s: Toto en Fleetwood Mac!

Organisator Sikko Cazemier heeft hiervoor 2 bands weten te strikken die samen bijna 3 uur de grootste hits spelen en zingen van deze muzikale grootheden.

Mirage, Fleetwood Mac Tribute!
De avond wordt geopend door Mirage! De band bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden weergaloos vertolkt, o.a. door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden.

Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt.

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesextie gevormd door de spectaculaire ex Wild Romance drummer Guzz Genser en benjamin van deze top tributeband, bassiste Joyce van der Hoorn.

Touch of ToTo
Hold the Line, Rosanna, Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, I’ll be over You – allemaal songs van de Amerikaanse groep Toto. Deze titels klinken je vast al bekend in de oren en als je de muziek hoort, herken je de songs direct! Wereld-repertoire, wereldsrepertoire. Iedereen kent het. Maar niet iedereen speelt het.

Touch of Toto is een Nederlandse tributeband, die het werk van Toto speelt. Een acht-koppige band die de songs van Toto met een bezieling en een groove brengt zoals dat ook moet gebeuren. Dankzij o.a. dubbele keyboards, percussie en veel zangstemmen in de band weet Touch of Toto de ziel van de nummers van Toto te raken. De hits worden gespeeld en ook de iets minder bekende songs die de echte Toto-liefhebber direct zal herkennen.

Tickets
De kaartverkoop is in volle gang! Tickets voor dit unieke dubbelconcert op vrijdag 15 februari a.s. zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland en online op


.

Het bericht ToTo & Fleetwood Mac Tribute komen naar Leek verscheen eerst op InfoLeek.