Tijdelijke verlegging van de rijstroken Midwolderweg/N372

Tijdelijke verlegging van de rijstroken Midwolderweg/N372

LEEK – De provinciale weg N372, tussen Leek en de A7, krijgt in een aantal fases nieuw asfalt. Hierdoor wordt allereerst het verkeer van maandag 14 januari 2019 tot en met vrijdag 15 maart 2019 via een (midden)berm naar de andere baan geleid. De aannemer gaat op de oostelijke rijbaan asfalteren.

Routes en bereikbaarheid
Voor het verkeer betekent het dat er altijd een rijbaan beschikbaar blijft in beide richtingen. Fietsers worden omgeleid via de Kapteynlaan en Lorentzpark. De bus rijdt de normale route, maar de bushalte langs de Oude Postweg wordt tijdelijk verplaatst naar de parallelweg. Het tankstation blijft bereikbaar.

HOV Leek
Deze werkzaamheden maken deel uit van de verbetering van de busverbinding tussen Leek en Groningen, het project Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek. Meer informatie vindt u op www.westerkwartier.nl/hov

Het bericht Tijdelijke verlegging van de rijstroken Midwolderweg/N372 verscheen eerst op InfoLeek.