Brandweerman/-vrouw worden? Brandweerpost Leek zoekt nieuwe collega’s

Brandweerman/-vrouw worden? Brandweerpost Leek zoekt nieuwe collega’s

LEEK – Brandweer Leek zoekt nieuwe vrijwilligers tussen de 20 en 45 jaar die voornamelijk overdag willen klaarstaan voor zijn of haar buren, voor het dorp en voor de gemeenschap.

Mensen die wonen of werken in Leek en het brandweervak geweldig vinden kunnen zich aanmelden via westerkwartier@vrgroningen.nl of via de kaart die per post verzonden is naar de adressen waar mensen wonen tussen de 20 en 45 jaar.

Open oefenavond
Op woensdagavond 30 januari organiseren de brandweervrijwilligers van de post Leek een open oefenavond. Tijdens deze avond vertellen zij over het vak en laten zij demonstraties zien van enkele werkzaamheden. De avond start om 20.00 uur en geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden via westerkwartier@vrgroningen.nl.

Het bericht Brandweerman/-vrouw worden? Brandweerpost Leek zoekt nieuwe collega’s verscheen eerst op InfoLeek.