Vlaggenschip OWK verslaat Amicitia tijdens uitwedstrijd in Vriezenveen

Vlaggenschip OWK verslaat Amicitia tijdens uitwedstrijd in Vriezenveen

VRIEZENVEEN/LEEK – Op zaterdag 12 januari mocht het vlaggenschip van OWK de competitie weer hervatten met een uitwedstrijd in Vriezenveen tegen Amicitia. OWK wil bovenin mee blijven doen dus de punten waren erg welkom en ook voor Amicitia waren de punten belangrijk om uit de onderste regionen te komen.

Het zou dus weleens een spannende wedstrijd kunnen worden. Niets bleek minder waar, want gelijk vanaf het eerste fluitsignaal liet OWK zien de betere ploeg te zijn. Er werden mooi kansen gecreëerd alleen de scherpte in het schot was nog niet zoals we hoopten. Na de 0-2 wist Amicitia nog op 1-2 te komen, maar daarna schakelde OWK een tandje bij en liep het door mooie goals uit naar 1-5.

De thuisploeg wist nog eenmaal terug te komen op 2 punten achterstand, maar daarna liep OWK definitief weg bij de thuisploeg uit Vriezenveen. De ruststand was 6-12 in het voordeel van de CINX formatie. In de rust werd door de coach Jeha Mulder duidelijk gemaakt dat de thuisploeg er zeker nog wel in gelooft en dat we dus door moesten gaan. Na rust hetzelfde spelbeeld. OWK was de betere ploeg maar was niet scherp in het afmaken van de kansen, maar wist toch uit te lopen naar 8-16. De wedstrijd werd zakelijk uitgespeeld door OWK en ook de ingevallen Frans Wobbes, Sander Lap en Jannine Schuitema-Roffel wisten hun steentje hieraan bij te dragen. De eindstand was 16-24 in het voordeel van OWK.

Een zeer welkome overwinning waar de ploeg veel vertrouwen uit haalt. Volgende week speelt OWK weer op de zondag in de Rodenburghal. OWK 2 speelt om 12.50 uur tegen Groen Geel 3 en OWK 1 speelt om 14.30 uur tegen AKC 1 uit Almelo. Een ouderwetse korfbalzondag in de Rodenburghal. Supporters wees welkom!

Het bericht Vlaggenschip OWK verslaat Amicitia tijdens uitwedstrijd in Vriezenveen verscheen eerst op InfoLeek.