Rodenburg laat de punten in Enschede

Rodenburg laat de punten in Enschede

ENSCHEDE/LEEK – Rodenburg 1 mocht deze zondag haar eerste verre uitwedstrijd spelen en wel in Enschede. Om 15.15 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal voor de wedstrijd EKC Nääs 1 – Rodenburg 1.

In het begin van de wedstrijd gingen de ploegen gelijk op, maar aan het einde van de eerste helft wist de thuisploeg op voorsprong te komen en deze uit te breiden naar 4 punten verschil. Er werd gerust met een 15-11 tussenstand.

Rodenburg kwam sterk uit de kleedkamer en ging goed van start in de tweede helft, maar wist dit niet vast te houden. EKC benutte deze periode door verder uit te lopen en werd het voor Rodenburg erg lastig om nog bij te komen. EKC wint de wedstrijd met een eindstand van 31-20. Hiermee laat Rodenburg twee belangrijke punten liggen en staan ze na 6 wedstrijden op de 3e plek met 7 punten, 3 punten achter op zowel EKC als SIOS.

Rodenburg 2 speelde deze dichter bij huis en mocht het opnemen tegen TFS 2 te Houtigehage. De eerste helft werd er goed gespeeld en wisten ze een kleine voorsprong te maken, helaas wist TFS bij te komen en vlak voor de rust een voorsprong te nemen. Er werd gerust bij 10-9. TFS schoot de tweede helft met scherp. Rodenburg speelde ook een sterke 2e helft maar kon helaas niet meer terug komen. Een goede pot voor Rodenburg wat vertrouwen geeft voor de volgende wedstrijden. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten bij 21-17.

Volgende week mag de selectie het thuis opnemen tegen de selectie van SIOS. Rodenburg 2 speelt om 13:15 uur en Rodenburg 1 om 14:30 uur in de Rodenburghal. Komt allen om de selectie aan te moedigen!

Het bericht Rodenburg laat de punten in Enschede verscheen eerst op InfoLeek.