Jaarprogramma CazemierBoerderij bekend

Jaarprogramma CazemierBoerderij bekend

TOLBERT – Oudheidkamer Fredewalda in Tolbert bestaat in 2019 al weer 25 jaar. Aan het begin van dit jubileumjaar heeft de Activiteitencommissie van de CazemierBoerderij weer een folder uitgebracht met alle activiteiten die worden georganiseerd.

Uiteraard wordt dit jaar uitgebreid aandacht besteed aan het vijfde lustrum van de Oudheidkamer, maar bijzonder is ook het speciale jubileumthema: leven en werk van de (on)bekende Tolberter schrijver Wytze Keuning. Rond hem worden een expositie, een busexcursie, een openluchtvoorstelling en een lezing georganiseerd.

Op 17 februari komt Hans Dorrestijn naar de boerderij en op 10 maart treedt streektaalformatie Zuver Scheerwol op. Ook de maandelijkse schilderworkshops voor kinderen staan in de folder vermeld.

Het programma is te downloaden via de website www.fredewalda.nl, maar op papier ook verkrijgbaar in de CazemierBoerderij en op meerdere plekken in Tolbert en Leek. Eventueel kunt u een exemplaar opvragen via info@fredewalda.nl. Een digitale versie vindt u hier.

De actuele gegevens vindt u steeds in de agenda op de site van de Oudheidkamer en worden ook via hun Nieuwsbrief bekendgemaakt.

Het bericht Jaarprogramma CazemierBoerderij bekend verscheen eerst op InfoLeek.