Open repetitieavond met koor Testify

Open repetitieavond met koor Testify

LEEK – Na een succesvolle samenwerking tijdens de Lichtjesdag in Midwolde en een geslaagd Kerstoptreden in de kerk van Tolbert, laat Testify weer van zich horen. Interkerkelijk koor Testify organiseert een open repetitie avond, met daarin verrassende elementen. Een avond waarop Testify zich van verschillende kanten zal laten zien.

Testify repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in De Hoeksteen in Leek. Het koor staat onder leiding van Gerard van Beijeren, onze kritische, humoristische betrokken, maar zeer muzikaal begaafde dirigent.
Wij zingen doorgaans moderne, religieuze muziek, zowel in het Engels als in het Nederlands.
Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden en hopen tijdens de open repetitie mensen kennis te laten maken met Testify. Kom kijken luisteren en meezingen.

Wanneer: vrijdag 22 februari Hoe laat: 19.30 tot 21.00 Waar: Nienoordkapel (Witte kerkje op De Dam) in centrum Leek.

Bent u nu al enthousiast? Neem dan snel contact op via info@testify-leek.nl. U bent van harte welkom! Er is geen drempel, want iedereen die wil zingen is welkom. We beginnen altijd met een aantal avonden op proef, zodat u echt kan ervaren of u het leuk vindt. Voor meer informatie over Testify kunt u naar de website: http://www.testify-leek.nl

Het bericht Open repetitieavond met koor Testify verscheen eerst op InfoLeek.