Romantisch dineren tijdens Valentijsdag bij Grand Café-Restaurant ”opde Dam”

Romantisch dineren tijdens Valentijsdag bij Grand Café-Restaurant ”opde Dam”

LEEK –Donderdag 14 februari, Valentijnsdag! Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. We vieren niet alleen het feit dat de liefde bestaat en iedere dag om ons heen is, het is ook bij uitstek dé dag om je verborgen verliefdheid bekend te maken, maar ook en vooral de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven.

Daarbij, liefde gaat door de maag is het aloude gezegde en wat is dan een mooiere manier om van je liefde voor elkaar te getuigen om samen van een overheerlijk menu te genieten in Grand-Café ”opde Dam”. Dé locatie waar liefde en heerlijke gerechten samenkomen!

Om Valentijnsdag 2019 tot een onvergetelijke dag te maken heeft Grand Café-Restaurant ”opde Dam” voor alle geliefden een overheerlijk menu samengesteld. Ontvangst met een aperitiefje, voorgerecht, heerlijk hoofdgerecht, nagerecht en koffie met aardbeien na! Tot slot een leuke attentie bij vertrek!

“Vanaf het moment dat ik jou zag dacht ik, jij hoort bij mij. Vanaf toen kwam er iedere dag steeds een beetje liefde bij”. ”De dag van Valentijn is het perfecte moment, nu wil ik jou eindelijk zeggen, hoe belangrijk jij voor mij bent”. Realiseer het en maak de liefde compleet en maak van Valentijnsdag 2019 in Grand Café-Restaurant ”opde Dam” een onvergetelijke dag.

Grand Café-Restaurant ”opde Dam” is vanaf 11.00 uur geopend en is gevestigd op De Dam in hartje centrum van Leek. Volop parkeergelegenheid nabij  het grand café- restaurant.

Het bericht Romantisch dineren tijdens Valentijsdag bij Grand Café-Restaurant ”opde Dam” verscheen eerst op InfoLeek.