Provincieronde POPgroningen Talent Award, vrijdag bij Café de Buurvrouw in Leek

Provincieronde POPgroningen Talent Award, vrijdag bij Café de Buurvrouw in Leek

LEEK – Op elke vrijdag en zaterdag in februari krijgen bijna 35 acts – afkomstig uit verschillende hoeken van de provincie Groningen – de kans om hun muzikaal talent te tonen tijdens de POPgroningen Talent Award.

De diversiteit onder de acts is ook dit jaar goed aanwezig. Uit de vele aanmeldingen zijn er o.a. bands, singer-songwriters en rappers geselecteerd. Vrijdag 8 februari vindt er een provincieronde plaats in Café de Buurvrouw in Leek. Starttijd: 20.00 uur. Toegang is gratis.

Drie rondes, provincieronde, stadsronde en eindronde
De POPgroningen Talent Award bestaat in totaliteit uit drie rondes; namelijk de provincieronde op 7 locaties in de provincie, de stadsronde in Simplon (7 en 14 maart) en de eindronde in Vera (19 april). Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst de ‘Kick-off’ plaatvinden waarbij de deelnemende acts op een interactieve en informatieve manier met elkaar kennismaken en het traject aftrappen. In elke ronde zijn scouts aanwezig die de acts van feedback voorzien. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen, Grunnsonic, Eurosonic, mogelijke deelname aan Hit the North 2020, mogelijke deelname aan de Grote Prijs van Nederland 2020 en gratis deelname aan Skills & Knowledge.

Flinke Pink
De houder van de POPGroningen Talent Award presenteert zich ook op Flinke Pink in Leek op maandag 10 juni!

Locaties en data van de provincierondes:

Vrijdag 1 februari – Café de Twee, Stadskanaal
Vrijdag 8 februari – Café de Buurvrouw, Leek
Zaterdag 9 februari – De Pluu, Winsum
Vrijdag 15 februari – Het Raadhuis, Wildervank
Zaterdag 16 februari – Café Carambole, Winschoten
Vrijdag 22 februari – Bar Meneer Jansen, Appingedam
Zaterdag 23 februari – JC Express, Uithuizen

Line-up Café de Buurvrouw:
Moon Almighty, Shoyu, MUFFKUTZ, Nasi-M & Aso, Untold Stories.

Foto: Floris Duijn

Het bericht Provincieronde POPgroningen Talent Award, vrijdag bij Café de Buurvrouw in Leek verscheen eerst op InfoLeek.