Singles op date tijdens Valentine’s Match Night Tolbert

Singles op date tijdens Valentine’s Match Night Tolbert

TOLBERT – Ouderwets Tinderen, maar dan ‘leuk, laagdrempelig en lekker’. Restaurant en partycentrum De Postwagen presenteert de Valentine’s Match Night Tolbert, een speciale avond voor singles uit het Westerkwartier en omgeving.

Leuk
Met de Match Night wil De Postwagen ‘een leuke avond’ bieden voor singles, juist op Valentijnsdag.  “Je leert elkaar op een andere manier kennen dankzij verschillende vragenrondes, waarbij wij een beetje helpen”, zegt een woordvoerder. “Kroeg of karaokebar? Wat is je leukste vakantieherinnering? Als je overal zou kunnen wonen, waar zou je dan willen wonen? Enzovoort.

Laagdrempelig
De Postwagen laat weten dat alle vrijgezellen tussen 25 en 50 jaar zich gerust kunnen aanmelden via de website. Ontvangst is op 14 februari om 19.30 uur, de start om 20.00 uur. “Er zijn al aanmeldingen van enthousiaste singles. Natuurlijk is het best een beetje spannend, maar de insteek is om het lekker laagdrempelig te houden.”

Lekker
Over lekker gesproken, de avond wordt voorzien van verschillende zoetigheden. Denk aan een bonbon of cheesecake. Intussen worden de rondes op een creatieve wijze gepresenteerd. “Alle ingrediënten voor een smaakvolle, prettige en liefdevolle avond zijn binnen handbereik. Uiteraard letten wij op leeftijden en een zorgvuldige indeling, zoals het hoort bij een Match Night.”

Bijzonder Valentijnsdiner voor huidige stelletjes
Huidige stelletjes kunnen ook de liefde vieren in Tolbert. In het ‘love restaurant’ organiseert De Postwagen een exclusief Valentijnsdiner met Salsa workshop voor alle tortelduifjes van Noord-Nederland. Vooraf reserveren wordt daarbij van harte aanbevolen.

Het bericht Singles op date tijdens Valentine’s Match Night Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.