Automobilist trekt aandacht van politie en wordt gepakt met teveel alcohol op

Automobilist trekt aandacht van politie en wordt gepakt met teveel alcohol op

WESTERKWARTIER – Gisteren, zaterdag 9 februari 2019, kreeg de politie een melding om te gaan naar de Wendsteinweg te Marum. Toen zij bezig waren met die melding zagen zij een automobilist die graag wat aandacht wilde van de politie.

De politie is daarop achter het voertuig aangegaan en hebben deze op de Lindsterlaan kunnen achterhalen. Toen zij met de bestuurder, een 58 jarige man uit de gemeente Westerkwartier, spraken, roken zij direct dat deze alcohol had genuttigd. Een nadere blaastest op het bureau wees uit dat de bestuurder 850 UGL blies, bijna 4 keer de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen en hij heeft een proces verbaal gekregen.

Het bericht Automobilist trekt aandacht van politie en wordt gepakt met teveel alcohol op verscheen eerst op InfoLeek.