CDA Campagne ook van start in het Westerkwartier

CDA Campagne ook van start in het Westerkwartier

LEEK – Donderdag 14 februari, op Valentijnsdag, is de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen ook in het Westerkwartier van start gegaan.

Kandidaat Statenlid Ria Horenga uit Leek deelde, samen met andere lokale CDA-ers, vandaag chocoladehartjes uit en verraste daarmee het winkelend publiek in Leek, Marum, Grootegast en Grijpskerk.

Liefde
Valentijnsdag is niet toevallig uitgekozen. Volgens Ria Horenga is politiek ook liefde: “Zorg en aandacht voor de mensen om je heen. Daar is de politiek voor bedoeld! Dat is liefde!”. Ria Horenga is een van de CDA-kandidaten uit het Westerkwartier.

Westerkwartier goed vertegenwoordigd
Naast Ria Horenga staat ook Jacob Klaas Star (Aduard) hoog op de lijst bij de Christendemocraten. Beide kandidaten zetten zich graag in om de verbinding te zoeken tussen de politiek en inwoners. Iedereen doet er toe en samen gaan ze aan de slag voor Groningen.Het bericht CDA Campagne ook van start in het Westerkwartier verscheen eerst op InfoLeek.