P.K.V. ’t Hollandertje eert jubilarissen

P.K.V. ’t Hollandertje eert jubilarissen

LEEK – Tijdens de jaarvergadering welke werd gehouden op 18-2-2019 werden een viertal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Dhr. Hummel is reeds 50 jaar lid van de vereniging, in het verleden actief als konijnenfokker van met name blauwe weners en klein zilvers.

De heren Nijnuis en Lourens zijn beide reeds 40 jaar lid van ’t Hollandertje en van de landelijke overkoepelende organisatie Kleindier Liefhebbers Nederland en hadden zo een dubbel jubileum. Nijnuis is fokker van m.n. Australorp kippen en dhr Lourens was actief als fokker van Noord Hollandse blauwen

De heer Werksma is tenslotte 25 jaar lid van de vereniging. Zijn hokken werden bevolkt door Wyandotte krielen De bij behorende bescheiden werden uitgereikt door dhr. P. van Lune, voorzitter van de kleindierliefhebbers Groningen.

Het bericht P.K.V. ’t Hollandertje eert jubilarissen verscheen eerst op InfoLeek.