Presentaties over Zorg&Technologie met Alfa-College studenten bij SeniorWeb

Presentaties over Zorg&Technologie met Alfa-College studenten bij SeniorWeb

LEEK – SeniorWeb Leek & Marum organiseert samen met de leerlingen mbo-verpleegkunde van het Alfa-College in Groningen, op vrijdag 1 maart van 9.30 uur tot 11.30 uur verschillende presentaties over Zorg & Technologie.

Een verrassende, informatieve ochtend voor iedereen die wil leren omgaan met Mijn UMCG, medicatiewekkers/-apps en de Rode Kruis EHBO-app. Er worden interactieve presentaties gegeven door de leerling-verpleegkundigen met daarbij aandacht voor voorlichting, advies en instructie wat betreft de technologie in de zorg. De presentaties zijn geheel gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Lijkt het u interessant? Belangstellenden zijn van harte welkom!

’s Middags wordt er een inloopspreekuur gehouden waarbij vragen over computer, tablet en smartphone worden beantwoord.

Locatie en tijden:
In De Schutse, Oldenoert 32 te Leek
09.30-11.30 uur informatie-ochtend
13.30-16.00 uur inloopspreekuur

Het bericht Presentaties over Zorg&Technologie met Alfa-College studenten bij SeniorWeb verscheen eerst op InfoLeek.