Fans uit heel Noord-Nederland naar Leek voor concert André Hazes met band (Foto’s)

Fans uit heel Noord-Nederland naar Leek voor concert André Hazes met band (Foto’s)

LEEK – Zaterdagavond 23 februari stond in het volle Sportcentrum Leek voor de derde maal André Hazes live met zijn band. Vanaf zeven uur gingen de deuren los en werd het publiek door de 5-koppige band Stageline opgewarmd met muziek uit de Top 40. Tijdens het ombouwen van het podium draaide DJ Olaf vele bekende nieuwe en oudere hits.

Eerste keer
De laatste keer dat Hazes met zijn band in Leek optrad was op 3 maart 2018, dat was de eerste keer dat Hazes live met zijn eigen band een concert gaf in een bomvolle Sportcentrum Leek. Ook zaterdagavond kwamen de circa 2000 fans uit heel Noord-Nederland maar ook ver daar vandaan om te genieten van het 1,5 uur durende concert.

Groot aantal nummers
Hazes speelde bijna al zijn bekende nummers van Buone Sera / Oh Marie, Het is beter zo, Jij alleen, Wie kan mij vertellen, De laatste keer, en nog veel meer. Het publiek ging uit hun dak en genoot van het concert. Hazes sloot zijn concert in Leek af met het alom bekende nummer Leef.

Traditie
Aldus Hazes en de organisatie van het Sportcentrum wordt zeker nagedacht over een vierde editie en hopelijk een terugkerende traditie.

Voor meer foto’s en/of het nabestellen er van klik hier.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Het bericht Fans uit heel Noord-Nederland naar Leek voor concert André Hazes met band (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.