Nepcontroleurs/verkopers actief in Tolbert

Nepcontroleurs/verkopers actief in Tolbert

TOLBERT – Vanavond hebben diverse mensen in Tolbert nepcontroleurs of verkopers aan de deur gehad.

Deze zogenaamde controleurs deden zich voor als medewerker van een energiemaatschappij die bij bewoners aanbelden en hun een abonnement wilden verkopen. Voor zover bekend is niemand in deze verkooptruc getrapt.

Een familielid van een bewoner was er inmiddels achter gekomen dat er in Tolbert geen controleurs actief waren, van welke maatschappij dan ook. Daarnaast komen dit soort partijen gebruikelijk overdag langs en niet ‘s avonds laat.

Echte controleurs horen zich ten allen tijden te kunnen legitimeren. Heb jij bezoek (gehad) en vertrouw je het niet, bel dan met de politie via 0900-8844.

Het bericht Nepcontroleurs/verkopers actief in Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.