V.V.Aduard 2000 krijgt eerste toekomstbestendig club-kleedgebouw in Noord-Nederland

V.V.Aduard 2000 krijgt eerste toekomstbestendig club-kleedgebouw in Noord-Nederland

ADUARD – Voetbalvereniging Aduard 2000 krijgt als eerste club in Noord Nederland een nieuwe accommodatie die zeer toekomst bestendig is. Het nieuwe onderkomen wordt uiterst duurzaam door b.v. het installeren van en warmtepomp en is geheel gasloos.

De nieuwe accommodatie zal dit jaar in nauwe samenwerking met de vereniging vorm gaan krijgen. Tevens zal het te ontwikkelen gebouw voldoen aan alle normen die door de KNVB worden gesteld.

Om de nieuwbouw van het club-kleedgebouw van V.V.Aduard 2000 te kunnen realiseren heeft het college van de gemeente Westerkwartier besloten om aanvullende financiƫle middelen beschikbaar te stellen om een nieuwe accommodatie voor de voetbalvereniging Aduard 2000 te kunnen bouwen.

Het bericht V.V.Aduard 2000 krijgt eerste toekomstbestendig club-kleedgebouw in Noord-Nederland verscheen eerst op InfoLeek.