Paasbrunchen bij Grand Café Nienoord in Leek

Paasbrunchen bij Grand Café Nienoord in Leek

LEEK – De al enige jaren door het Grand Café Nienoord ter gelegenheid van speciale dagen, Pasen en Moederdag, georganiseerde brunches mogen zich in een warme belangstelling verheugen.

Vele gasten mogen elke keer verwelkomd worden en zij gaan, na volop van de heerlijke geserveerde gerechten genoten te hebben, zeer tevreden huiswaarts.

Met de komende Paasdagen, zondag 21 en maandag 22 april 2019, voor de deur heeft het Grand Café Nienoord wederom op beide dagen een overheerlijke Paasbrunch op de menukaart staan. Voor slechts € 22,00 per persoon kan men aan de uitgebreide overheerlijk brunch deelnemen. Kinderen t/m 12 jaar genieten 50% reductie op de prijs. De Paasbrunches zijn van 11.00 tot 14.00 uur. Voor deelname hieraan dient men vooraf te reserveren via telefoon 0594-726005. Vol is vol! Het advies is dan ook om niet te lang te wachten met de reservering. De belangstelling hiervoor is nu reeds groot.

Men kan tijdens de brunch naar keuze van velerlei heerlijke gerechten genieten. Er zullen diverse warme, koude gerechten en zoetigheden zijn. Zoals diverse soorten broodjes o.a. paasbrood, kaasplankje met diverse soorten kaas, diverse soorten huisgemaakte salades, scrambled eggs, soepje van pompoen, pancakes met stroop en poedersuiker en nog veel meer. Tevens ook onbeperkt koffie/thee, melk en jus. Wilt u precies weten waar de paasbrunch uit bestaat neem dan een kijkje op onze website; www.grandcafe-borgnienoord.nl.

Mocht u willen reserveren dan kunt u contact opnemen met Grand Café Borg Nienoord, telefoon 0594-726005. Men dient vooraf te reserveren!

Het bericht Paasbrunchen bij Grand Café Nienoord in Leek verscheen eerst op InfoLeek.