Open Huis Fitclub Rodenburg tot a.s. zondag!

Open Huis Fitclub Rodenburg tot a.s. zondag!

LEEK – Fitclub Rodenburg heeft deze week “Open Huis”. Het jongste fitnesscentrum van Leek, gevestigd in de Rodenburghal, heeft voor iedereen die fitter en gezonder wil worden en blijven een uitgebreid pakket aan mogelijkheden.

De “sportschool” met de nieuwste apparatuur en materialen is 7 dagen per week open, biedt vele tientallen groepslessen (zowel LesMills als freestyle) per week en beschikt over de unieke E-Gym cirkel! Deze fitnesscirkel is het paradepaardje van de Fitclub. Volautomatische toestellen waarop iedereen eenvoudig, effectief en veilig kan trainen. De trainingsmogelijkheden op de E-Gym zijn zeer uitgebreid, een volledige training duurt slechts 30 minuten en deelnemers hebben altijd inzage (via pc, tablet of mobiel) in hun trainingsresultaat!

T/m zondag 10 maart kan iedereen vrijblijvend en onbeperkt kennismaken met Fitclub Rodenburg. Trainen in de fitness, de E-Gym cirkel gratis proberen of meedoen met 1 of meerdere groepslessen zoals Spinning, BodyStep, BodyCombat, BodyPump, Balance en BodyCombat, Tone, Bootcamp, Hardlopen etc.

Echt 100 % onbeperkt sporten bij Fitclub Rodenburg kan al vanaf €. 29,57 per maand. In dit abonnement zijn Fitness, de E-Gym krachtcirkel en alle groepslessen inbegrepen tijdens alle ruim 70 openingsuren! Het is ook mogelijk om voor een korte periode een abonnement af te sluiten.

Fitclub Rodenburg is elke werkdag open vanaf 8.00 in de ochtend tot 21.30 uur ‘s avonds. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 9.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kan men kijken op www.fitclubrodenburg.nl of www.facebook.com/fitclubrodenburg. Bellen kan ook, het telefoonnummer is (0594) 740 842.

Het bericht Open Huis Fitclub Rodenburg tot a.s. zondag! verscheen eerst op InfoLeek.