Carnaval in (Pr)Oostwold

Carnaval in (Pr)Oostwold

OOSTWOLD – Op 8 maart heeft de activiteitencommissie Oostwold een gezellige carnavalsavond georganiseerd in de Gaveborg.

Ondanks dat dit hier een week later werd gevierd, was de stemming er zeker niet minder om. Aan het begin van de avond was er kindercarnaval met Dj Mike, en vervolgens voor de (jong)volwassenen onder ons, een avondvullend programma met optredens van Gre Parelmoer.

Degene die het best verkleed waren, waren de gelukkige prijswinnaars van een meter bier.
Onder andere de Dino,s, en Hotter than my daughter.

Voor degene die na deze bruisende avond nog energie over had, werd daarna nog met open armen door gastheer Gert-Jan in het cafe / restaurant Het Witte Paard ontvangen, voor een passend hapje of drankje.


Het bericht Carnaval in (Pr)Oostwold verscheen eerst op InfoLeek.