Alles voor toekomstige bruidsparen op de bruidsbeurs Nienoord

Alles voor toekomstige bruidsparen op de bruidsbeurs Nienoord

LEEK – Op zondag 24 maart 2019 wordt voor de vijfde keer op rij de Bruidsbeurs op Landgoed Nienoord georganiseerd. Door de grote belangstelling van de afgelopen beurzen en de vele bruiloften die gehouden gaan worden komend seizoen heeft de organisatie besloten een extra bruidsbeurs te organiseren.

Deze bruidsbeurs zal worden gehouden in Grandcafé  Borg Nienoord op landgoed Nienoord. Er zullen standhouders zijn die gespecialiseerd zijn in bloemen, trouwringen, muziek, bruiloft kleding voor bruid- en bruidegom, bruiloft fotografie en trouwvervoer. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

In de prachtige omgeving van Grandcafé Borg Nienoord zullen de standhouders er alles aan doen om u van de juiste informatie over de trouwdag en -avond te voorzien. Aan alles wordt gedacht, van trouwringen tot de perfecte haarstijl.

Bent u het toekomstige bruidspaar dat wij mogen ontvangen of bent u gewoon nieuwsgierig naar de beurs? Dan bent u op zondag 24 maart 2019 tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom bij de Bruidsbeurs in Grandcafé Borg Nienoord.

Het bericht Alles voor toekomstige bruidsparen op de bruidsbeurs Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.