Gemeente Westerkwartier verkoopt (gemeente)woning

Gemeente Westerkwartier verkoopt (gemeente)woning

MARUM – De aanpassingen van Centrumplan Marum zijn vrijwel afgerond. De gemeente Westerkwartier heeft daarom besloten de vrijstaande (gemeente)woning aan Raadhuisstraat 14 te Marum af te stoten en te verkopen.

Woning
Het betreft een woning uit 1948 met gemetselde muren in spouw, deels betonnen en deels houten vloeren en houten kozijnen. De woning is voorzien van dubbel glas. Daarnaast heeft het een houten, geïsoleerde kapconstructie, die met pannen is gedekt. Buiten de gebruikelijke moderniseringen ten opzichte van het bouwjaar, zijn in 2007/2008 en 2011 wijzigingen en uitbreidingen aangebracht aan de woning.

Bestemming
De invulling van de woning valt binnen de huidige bestemming ‘centrum’. Dat betekent dat het kan gaan om een bestemming met gemengde doeleinden zoals winkel/detailhandel, dienstverlening, kantoor en/of wonen.

Kijkdag
Woensdag 20 maart aanstaande tussen 9.00 – 11.00 uur is er gelegenheid het pand te bekijken. De woning is vanaf 12 maart te bekijken op de website www.funda.nl of op de site van Noorderlicht Makelaars www.noorderlichtmakelaars.nl en op www.raadhuisstraat14.nl

Het bericht Gemeente Westerkwartier verkoopt (gemeente)woning verscheen eerst op InfoLeek.