Action Leek volledig vernieuwd en vanaf vandaag weer geopend

Action Leek volledig vernieuwd en vanaf vandaag weer geopend

LEEK – De Action op het Synagogeplein in Leek is in de afgelopen 16 dagen met man en macht volledig vernieuwd en sinds vandaag weer geopend voor haar klanten.

Op 27 februari sloot de winkel haar deuren waarna circa 70 mensen alle producten uit de schappen hebben gehaald en de winkel volledig leeg hebben gemaakt als start van de opfrisbeurt van het filiaal in Leek. Vervolgens zijn veel verschillende sloop, bouw en aannemersbedrijven aan de slag gaan. Van stellingen tot vloer tot aan plafond, alles is in enkele dagen gestript en afgevoerd.

Opnieuw ingericht
Na de sloopwerkzaamheden is de volledige inrichting opnieuw aangelegd. De crèmekleur vloer is vervangen door nieuwe grijze tegels, de winkel is voorzien van moderne led-verlichting, logo en belettering in/aan het pand is vervangen en alle schappen zijn vernieuwd. Ook zijn er nieuwe kassa’s geïnstalleerd en er is nu een servicebalie waar klanten terecht kunnen met vragen en retouren.

Indeling
De vloeroppervlakte van de winkel is gelijk gebleven maar de inrichting is wel behoorlijk veranderd. Zo is de hoofdingang nu naar rechts verplaatst en is binnen de hele winkel een kwartslag doorgedraaid. Deze nieuwe indeling zorgt voor een betere stroming in de winkel en wordt hiermee het vloeroppervlak nog beter benut. De winkel arretjes staan nu buiten waardoor binnen meer ruimte voor de artikelen is gekomen.

Opening
Na de verbouwwerkzaamheden hebben vele medewerkers met hulp van andere filialen de schappen weer gevuld met vele duizenden artikelen. Dit werd afgelopen donderdag afgerond waarna vandaag, vrijdagmorgen 15 februari de eerste klanten de vernieuwde winkel konden bewonderen.

Nieuwe  openingstijden
De winkel is nu standaard elke dag vanaf 8:30 geopend in plaats van 9:00 uur. Daarnaast is komende zondag 17 maart een extra koopzondag en is de winkel normaal gesproken elke laatste zondag van de maand geopend.


 

Het bericht Action Leek volledig vernieuwd en vanaf vandaag weer geopend verscheen eerst op InfoLeek.