Campers volledig in vlammen op tijdens forse brand in Marum

Campers volledig in vlammen op tijdens forse brand in Marum

MARUM – Bij Campercentrum on the Road aan de Noorderringweg in Marum zijn zaterdagnacht twee campers in vlammen opgegaan.

De brandweer van Marum kon ondanks hun snelle inzet niet voorkomen dat de twee campers verloren gingen en dat een aantal andere campers schade opliepen door de hitte. Een raam van timmerbedrijf Boonstra sprong kapot door de hitte.

Door het vele kunststof in de campers was er veel rookontwikkeling. In de campers waren geen gasflessen aanwezig. Wel sprongen enkele banden, wat luidde knallen veroorzaakte. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl

 

Het bericht Campers volledig in vlammen op tijdens forse brand in Marum verscheen eerst op InfoLeek.